Emlékkönyv

A tanfolyamaimon résztvevők írták …

★★★★★
5 5 1
Köszönöm a tanfolyamot, nekem nagy élmény volt. Nagyszerű tanár vagy !!!

★★★★★
5 5 1
Szia Szilvi! Fiam járt hozzád, Gergő. Nagyon nehéz volt neki 0 tudással de nagyon sokat segített neki minden téren. Mikor mutattam a tantestületben honnan indult Gergő hová jutott többen kérték el a neved és elérhetőséged. Fantasztikus eredménnyel zárt Geri már maga az, hogy végig csinálta, és még amit tanult! Hálás vagyok neked és, hogy megtaláltalak. További jó munkát kívánok!

★★★★★
5 5 1
Fantasztikus élmény volt. Óriási fejlődésen mentem keresztül 3 nap alatt. Szilvi rengeteg módszert megtanított, látásmódot, technikákat. Kedves a személyisége. A feladatok egymásra épültek. A három nap számomra nagyon fárasztó munkával telt, de a tanfolyam jó ritmusban haladt és rendkívül eredményes volt. Köszönöm!

★★★★★
5 5 1
Köszönöm a szakszerű -- a rajzolást megkedveltető együtt töltött órákat. Nyugalmat, és békét sugárzó személyiséged emlékezetes élmény volt számomra. Tanácsaidat igyekszek megfogadni. Köszönöm, hogy elküldted a fotókat és a háttérzenét. További sok sikeres tanfolyamot eredményes munkát és egészséget, erőt és boldogságot kívánok a további életedhez. Szeretettel Sári

★★★★★
5 5 1
Amikor az első nap azt mondtad, hogy a harmadik napon portrét fogunk rajzolni, nem hittem benne, és megtörtént a csoda, a harmadik napon mindenki portrét rajzolt. Nekem ez volt a csoda. Az első vonaltól az utolsóig élvezetes volt a tanfolyam (kivéve a vakrajzot). Hozzáértéssel, szeretettel és humorral vezettél végig ezen az úton, aminek a végén megtörtént a csoda. Köszönöm.

★★★★★
5 5 1
Van olyan álmotok, amire esély sincs, hogy megvalósuljon? Na jó, a lottó ötös! Hát nekem a rajzolás volt az. Mondhatjuk, ez volt az első és egyetlen dolog a „Bakancslistámon”! És most tényleg tudok rajzolni!!! Sőt, azóta már festek akrillal, és olajjal. Rajzolok színessel és pasztellel. És csak úgy sikerül… Minden egyes alkotásom örömöt okoz nekem és barátaimnak! Köszönet érte Szilvinek! És köszönet a gyermekkoromat idéző három boldog, vidám napért! Bátran vágjon bele mindenki! Egy egészen új világ tárul ki általa! Vidám alkotást mindenkinek! Beatrix

★★★★★
5 5 1
Szuper,jól felépített tanfolyam.Hihetetlen sikerélményt és önbizalmat adott ez a pár nap.Az alkotás által kiteljesedett az életem.Köszönöm Szilvi!

★★★★★
5 5 1
Nagyon jól éreztem magam a három nap alatt. Sokat tanultam és olyan oldalamról ismerhettem meg magam, amit eddig nem tudtam. Szilvi nagyon kedves, őszinte, segítőkész volt. Sok sikert kívánok a továbbiakban is!

★★★★★
5 5 1
Szia Szilvi! A 3 napos tanfolyamod fantasztikus volt. Sokat tanultunk a rajzolással kapcsolatban tőled.De még mindig van mit tanulni! Mikor legutóbb voltunk,akkor is sokat tanultunk. Találkozunk még..,Ajánlom mindenkinek......

★★★★★
5 5 1
Ismételten nagyon jól éreztem magam és mindig lehet újat tanulni Tőled!