A jobb agyféltekés rajzoktatás nálunk…

Jobb agyféltekés rajzoktatás Berta Szilvivel

A jobb agyféltekés rajzoktatás egy fantasztikus módszer. A tanfolyam egy csodálatos utazás, mert egy olyan készséget sajátíthatunk el nagyon rövid idő alatt, amiről sokan nem is gondolnák, hogy képesek rá.

Sokunknak okozott már csalódást gyermekkorban, hogy nem tudtuk valósághűen ábrázolni azt, amit szerettünk volna. Ekkor azt gondoltuk, hogy ehhez nekünk nincs tehetségünk, és megragadtunk a pálcikaembernél. A jó hír az, hogy a rajzolás nem csak tehetség kérdése. A látásmód és a szorgalom többet nyomnak latba. Ezt a látásmódot mi kialakítjuk a tanfolyamon, a többi már csak rajtad múlik! 🙂

Sokan szkeptikusak, hogy ugyan már… 3 nap?… mások több évig tanulják a rajzolást… Szeretném kihangsúlyozni, hogy a jobb agyféltekés rajztanfolyamon nem képzőművészeket képzünk, hanem egy olyan látásmódot alakítunk ki, amellyel hatalmas fejlődés érhető el rajzkészségünk terén. Elindulhatsz egy olyan úton, ahol világossá válik számodra, hogy semmi sem lehetetlen, és a már kialakult látásmóddal (ami szükséges a rajzoláshoz), bármilyen irányban képezheted magad tovább. (Érdemes a galériában nézelődni, ott találsz olyan rajzokat, ahol egymás mellett szerepel a tanfolyam előtti és a 3. napon készült rajz, és nagyon szépen mutatja, hogy mekkora is lehet ez a fejlődés 3 nap alatt…)

Alkotni öröm, az önkifejezés, önkiteljesedés egy fontos része. Sokszor halogatjuk az önmagunkra szánt időt, mert mindig van, amiről azt gondoljuk, hogy fontosabb. Időnként azonban érdemes egy kicsit megállni, félrevonulni lelkünk egy kis szigetére, ahol megáll az idő, és elménk elcsendesedik. Majd amikor mennünk kell tovább, ránézünk az alkotásunkra, és hatalmas örömmel tölt el minket, hogy mit hoztuk létre. Vagy ha csak megkönnyebbültünk, mert kirajzoltuk magunkból érzéseinket, már az is egy fantasztikusan jó dolog.

Milyen előnyökkel jár számodra, ha nálam végzed el a jobb agyféltekés rajztanfolyamot?

  • Oldott, barátságos, jó hangulatú légkörben tanulhatsz.
  • Közel 100 tanfolyam tapasztalatával rendelkező, okleveles oktatótól tanulhatsz (nem garázs tanfolyamot kapsz a pénzedért).
  • Pénzvisszafizetési garancia a biztosíték a minőségi oktatásra.
  • Nem csak másolni tanulsz meg fotóról, hanem 3 dimenziós modell alapján is rajzolunk a tanfolyamon.
  • A tanfolyam elvégzése után sem hagylak magadra, bátran kereshetsz segítségért, véleményért online vagy személyesen is.
  • Díjmentes ismétlési és gyakorlási lehetőséget biztosítok. Ha annyira tetszett a tanfolyam, hogy szeretnéd megismételni, vagy ha csak a az utolsó napra szeretnél beülni gyakorolni, ingyen megteheted (csak a rajzeszközeidet kell magaddal hoznod)!

Elménk csodálatos dolgokra képes, ha kedvet kaptál, próbáld ki, tarts velem!