Emlékkönyv

A tanfolyamaimon résztvevők írták …

★★★★★

“Kedves Szilvi

Köszönjük szépen a tanfolyamot. Élményekkel, tudással gazdagodva tértünk haza. A lányommal már el is döntöttük, hogy a következő tanfolyam 3.napján megint ott leszünk. 🙂
Ha lehetőségünk van megyünk akvarellre és akrilra is.
A szürke hétköznapokat kiszínesítjük veled.

üdvözlettel

Ani és Nikó”

★★★★★

“Egészen hihetetlen még most is, hogy ilyen rövid idő alatt mennyit lehetett fejlődni 😮 Múlt hétig (a tanfolyam előtt) meg voltam győződve arról, hogy én bizony semmiképp nem tudok pont-pont-vesszőcske szintnél jobban rajzolni, erre kiderült hogy dehogynem, sőt… ! 🙂 Szilvi nagyon jó tanár, a rajzolás igazi flow élmény így csak ajánlani tudom. Már csak azt sajnálom hogy én nem vágtam bele előbb a dologba, pedig mindig is szerettem volna élethűen rajzolni, de hát jobb későn, mint soha … 😉”

– Zs.

★★★★★

“Köszönöm a tanfolyamot, nekem nagy élmény volt. Nagyszerű tanár vagy !!!”

– Sebőné Julia

★★★★★

“Szia Szilvi! Fiam járt hozzád, Gergő. Nagyon nehéz volt neki 0 tudással de nagyon sokat segített neki minden téren. Mikor mutattam a tantestületben honnan indult Gergő hová jutott többen kérték el a neved és elérhetőséged. Fantasztikus eredménnyel zárt Geri már maga az, hogy végig csinálta, és még amit tanult! Hálás vagyok neked és, hogy megtaláltalak. További jó munkát kívánok!”

– Geri Anyukája

★★★★★

“Fantasztikus élmény volt. Óriási fejlődésen mentem keresztül 3 nap alatt. Szilvi rengeteg módszert megtanított, látásmódot, technikákat. Kedves a személyisége. A feladatok egymásra épültek. A három nap számomra nagyon fárasztó munkával telt, de a tanfolyam jó ritmusban haladt és rendkívül eredményes volt. Köszönöm!”

– Juhász Margit

★★★★★

“Köszönöm a szakszerű — a rajzolást megkedveltető együtt töltött órákat. Nyugalmat, és békét sugárzó személyiséged emlékezetes élmény volt számomra. Tanácsaidat igyekszek megfogadni. Köszönöm, hogy elküldted a fotókat és a háttérzenét. További sok sikeres tanfolyamot eredményes munkát és egészséget, erőt és boldogságot kívánok a további életedhez. Szeretettel Sári”

– Sári

★★★★★

“Amikor az első nap azt mondtad, hogy a harmadik napon portrét fogunk rajzolni, nem hittem benne, és megtörtént a csoda, a harmadik napon mindenki portrét rajzolt. Nekem ez volt a csoda. Az első vonaltól az utolsóig élvezetes volt a tanfolyam (kivéve a vakrajzot). Hozzáértéssel, szeretettel és humorral vezettél végig ezen az úton, aminek a végén megtörtént a csoda. Köszönöm.”

– Battyáni Tamásné

★★★★★

“Van olyan álmotok, amire esély sincs, hogy megvalósuljon? Na jó, a lottó ötös! Hát nekem a rajzolás volt az. Mondhatjuk, ez volt az első és egyetlen dolog a „Bakancslistámon”! És most tényleg tudok rajzolni!!! Sőt, azóta már festek akrillal, és olajjal. Rajzolok színessel és pasztellel. És csak úgy sikerül… Minden egyes alkotásom örömöt okoz nekem és barátaimnak! Köszönet érte Szilvinek! És köszönet a gyermekkoromat idéző három boldog, vidám napért! Bátran vágjon bele mindenki! Egy egészen új világ tárul ki általa! Vidám alkotást mindenkinek! Beatrix”

– Beatrix

★★★★★

“Szuper,jól felépített tanfolyam.Hihetetlen sikerélményt és önbizalmat adott ez a pár nap.Az alkotás által kiteljesedett az életem.Köszönöm Szilvi!”

– Anett

★★★★★

“Nagyon jól éreztem magam a három nap alatt. Sokat tanultam és olyan oldalamról ismerhettem meg magam, amit eddig nem tudtam. Szilvi nagyon kedves, őszinte, segítőkész volt. Sok sikert kívánok a továbbiakban is!”

– Dér Juli

★★★★★

“Szia Szilvi! A 3 napos tanfolyamod fantasztikus volt. Sokat tanultunk a rajzolással kapcsolatban tőled.De még mindig van mit tanulni! Mikor legutóbb voltunk,akkor is sokat tanultunk. Találkozunk még..,Ajánlom mindenkinek……”

– Mogyorósi Mihály és Dorina